woonzorgcentrum

In ons woonzorgcentrum verblijven de bewoners in hun eigen kamer. Ze krijgen er permanente opvang en verzorging die aangepast is aan hun individuele zorgbehoeftes.

sociale dienst

De sociale dienst is het aanspreekpunt voor vragen en informatie over een eventuele opname in het woonzorgcentrum of kortverblijf.
 

  • De sociale dienst ontvangt de kandidaat-bewoners en hun familie. Hij geeft de nodige informatie over de opnamecriteria, het verblijf in het woonzorgcentrum, het financiële aspect van de opname en beantwoordt alle andere vragen van de betrokkenen.
  • De sociale dienst stelt een individueel opnamedossier samen. Verder organiseert de sociale dienst het onthaal en de opname van de nieuwe bewoner. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de hoofdverpleegkundige van de afdeling waar de bewoner zal verblijven.
  • De sociale dienst helpt bij financieel en administratieve vragen en zoekt samen met de betrokkenen naar oplossingen.

U kunt altijd bij mij terecht met uw vragen en ik maak graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek.

Heb je nog vragen?

mail me bel me: 056 24 52 74
Interesse icoon

interesse

Heeft u interesse in onze woonzorg diensten?

download het formulier

Wooneenheden

wooneenheid aster

Aster - De aster staat symbool voor de herfstvreugde, voor een gelukkige oude dag, voor oprechtheid, voor rijpheid en wijsheid. De bewoners en de medewerkers van afdeling Aster gaan samen op weg om de herfst van het leven in alle schoonheid te beleven.

wooneenheid orchidee

Orchidee - De orchidee is het symbool van samenwerking, verbondenheid, spiritualiteit, klasse, en oplettendheid. Dat is ook waar de afdeling Orchidee voor staat. Wie iemand een Orchidee schenkt, wenst die persoon een lang leven toe en wil ernaar streven om het leven voor die persoon zo aangenaam mogelijk te maken.

wooneenheid akkerwinde

Akkerwinde - De akkerwinde heeft een sterke, flexibele stengel die zich in tegenwijzerzin om dingen heen windt. De afdeling Akkerwinde is een woonomgeving voorzien op de noden van bewoners met dementie. Het feit dat de akkerwinde tegen de richting van de klok groeit, maakt van de plant een mooie metafoor voor de beleving van de dementerende bewoners. Ze dringt als het ware de tijd terug.

wellness nordic chair

Dankzij onze deelname aan Music for Life kochten we de ‘Welness nordic relax chair’.
lees meer

zorg aan zet

Geef jouw idee over de toekomst van de zorg!
lees meer

Programma

18 maart

2 weken van de preventie

bekijk meer

28 maart

kaas- en wijnavond

bekijk meer

Wellness Nordic Chair

Dankzij onze deelname aan Music for Life kochten we de ‘Welness nordic relax chair’.

lees meer

Zorg aan zet

Geef jouw idee over de toekomst van de zorg!

lees meer

Programma

18 maart

2 weken van de preventie

Bekijk meer

28 maart

Kaas- en wijnavond

Bekijk meer

bij ons komen werken

Interesse voor een job in de zorgsector? Solliciteer bij Sint-Carolus. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Misschien vindt u het antwoord bij de meest gestelde vragen.

lees meer