jobs & stage

Een uitdagende job in de zorgsector en de kans om het verschil te maken in de ouderenzorg: dat vind je bij wzc Sint-Carolus. Of je nu zoekt naar een plek waar je kan schitteren als verpleegkundige of zorgkundige, als logistiek meer je ding is, als je dagelijks wil koken voor de ruim honderd bewoners of als je samen met onze hoteldiensten ervoor wilt zorgen dat alles spic en span is, dan verwelkomen we je graag in ons team. Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures.

troeven als werkgever

Twijfel je nog of Sint-Carolus en jij een match zijn? Dan kan dit jou misschien overtuigen: in Sint-Carolus staat zorg centraal. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers. We geven de nodige aandacht aan onze collega’s, we luisteren naar hun noden en gaan op zoek naar creatieve oplossingen. We bieden veel leerkansen en stimuleren inspraak en verantwoordelijkheidszin. Wie werkt in Sint-Carolus, vertolkt onze visie op de werkvloer. Samenwerking, verbindende communicatie en respect voor ieders eigenheid staan centraal. Je komt in een team terecht met toffe en dynamische collega’s.

volg stage bij ons

Wil je op verkenning in de ouderenzorg of heb je de keuze om te werken met ouderen al gemaakt? Dan kan je in Sint-Carolus ook stage lopen. Als organisatie zetten we sterk in op het aanbieden van een goed en gevarieerd stageaanbod voor studenten in diverse richtingen. We nodigen jullie uit om kritisch te zijn, om mee na te denken over hoe we in het woonzorgcentrum werken en om nieuwe inzichten met ons te delen.

We zorgen voor een warm onthaal, boeiende leerkansen, een mentor die je tijdens de stageperiode begeleidt, tussentijdse bijsturing en een objectieve evaluatie. Studenten die dat willen, kunnen bij ons ook aan de slag als weekendwerker of jobstudent.

In deze infobundel kom je al heel wat te weten over een stage in wzc Sint-Carolus. Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd? Contacteer dan zeker onze stagecoördinator Sandra Ravets via 056/24.52.69 of sandra.ravets@st-carolus.be.

vraag uw stage aan

leerwerkplaats

Studenten verpleegkunde die stage lopen op een afdeling in een woonzorgcentrum, dat is dagelijkse kost. Maar studenten die een afdeling of een deel van een afdeling zelfstandig runnen is toch een heel andere, nieuwe leerervaring! In samenwerking met de HBO5-opleiding verpleegkunde in Kortrijk organiseren we regelmatig een leerwerkplaats. We geven studenten op deze manier de kans om even met twee voeten in het werkveld te staan. De leerwerkplaats is zowel voor de studenten als voor de bewoners en het zorgteam telkens een verrijkende ervaring.

Vacatures

zorgkundige 50 - 75 - 100%

We zijn op zoek naar zorgkundigen. De jobtime is bespreekbaar.
solliciteer

verpleegkundige 75% - 80%

We zijn op zoek naar gemotiveerde verpleegkundige.
solliciteer

verpleegkundige met expertise op vlak van psychische kwetsbaarheid

Heb je expertise op vlak van psychische kwetsbaarheid? Dan ben jij misschien onze nieuwe expert-referentiepersoon.
solliciteer

enthousiaste zelfstandige verpleegkundige voor phebe thuiszorg

solliciteer

jobstudent zorg

Zin in een toffe en uitdagende vakantiejob die aansluit bij jouw opleiding tot verpleeg-of zorgkundige? Sint-Carolus is op zoek naar jobstudenten!
solliciteer

spontane sollicitatie

Staat jouw vacature niet in de lijst?
solliciteer

graag solliciteer ik voor

sint-carolus in het nieuws

De audit van Qualicor Europe ging niet onopgemerkt voorbij...
lees meer

auditoren van qualicor europe op bezoek

Na een lange voorbereiding kwamen de auditoren langs om onze werking te evalueren.
lees meer