jobs & stage

Een job met zorg gekozen

Wil jij ook zorgen voor het welzijn van onze bewoners?
Zoek je een job in de zorg in West-Vlaanderen, tussen een sterk team van bezielde collega’s? Kom werken bij Sint-Carolus.

troeven als werkgever

Twijfel je nog of Sint-Carolus en jij een macht zijn? Dan kan dit jou misschien overtuigen: in Sint-Carolus staat zorg centraal. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers. We geven de nodige aandacht aan onze collega’s, we luisteren naar hun noden en gaan op zoek naar creatieve oplossingen. We bieden veel leerkansen en stimuleren inspraak en verantwoordelijkheidszin. Wie werkt in Sint-Carolus, vertolkt onze visie op de werkvloer. Samenwerking, verbindende communicatie en respect voor ieders eigenheid staan centraal. Je komt in een team terecht met toffe en dynamische collega’s.

volg stage bij ons

Wil je op verkenning in de ouderenzorg of heb je de keuze om te werken met ouderen al gemaakt? Dan kan je in Sint-Carolus ook stage lopen. Als organisatie zetten we sterk in op het aanbieden van een goed en gevarieerd stageaanbod voor studenten in diverse richtingen. We nodigen jullie uit om kritisch te zijn, om mee na te denken over hoe we in het woonzorgcentrum werken en om nieuwe inzichten met ons te delen.

We zorgen voor een warm onthaal, boeiende leerkansen, een mentor die je tijdens de stageperiode begeleidt, tussentijdse bijsturing en een objectieve evaluatie. Studenten die dat willen, kunnen bij ons ook aan de slag als weekendwerker of jobstudent.

In deze infobundel kom je al heel wat te weten over een stage in wzc Sint-Carolus. Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd? Contacteer dan zeker onze stagecoördinator Sandra Ravets via 056/24.52.69 of sandra.ravets@st-carolus.be.

vraag uw stage aan

leerwerkplaats

Studenten verpleegkunde die stage lopen op een afdeling in een woonzorgcentrum, dat is dagelijkse kost. Maar studenten die een afdeling of een deel van een afdeling zelfstandig runnen is toch een heel andere, nieuwe leerervaring! In samenwerking met de HBO5-opleiding verpleegkunde in Kortrijk organiseren we regelmatig een leerwerkplaats. We geven studenten op deze manier de kans om even met twee voeten in het werkveld te staan. De leerwerkplaats is zowel voor de studenten als voor de bewoners en het zorgteam telkens een verrijkende ervaring.

Vacatures

spontane sollicitatie

Staat jouw vacature niet op jobs.zorghf.be?
solliciteer

graag solliciteer ik voor

beleidsplan 2023: een terugblik

lees meer

sint-carolus in het nieuws

De audit van Qualicor Europe ging niet onopgemerkt voorbij...
lees meer