assistentiewoningen

Met Guido Gezelle I en II hebben we in Sint-Carolus veertig assistentiewoningen ter beschikking. De appartementen bevinden zich in de Langemeersstraat, vlakbij het woonzorgcentrum. Ook het winkelcentrum, de supermarkt, horecazaken en andere dienstverleners zijn in de buurt. Dat maakt van onze assistentiewoningen de ideale oplossing voor 65+’ers die nood hebben aan ondersteuning, maar toch zelfstandig kunnen en willen blijven wonen.

In de appartementen vinden de bewoners alle comfort: een volledig ingerichte keuken, een living, één of twee slaapkamers, een badkamer en toilet. Er is steeds zorgondersteuning vanuit het woonzorgcentrum en ook voor de maaltijden of technische problemen kunnen de bewoners terecht bij Sint-Carolus.

Bekijk hier onze folder over Guido Gezelle I en II.

woonassistent

Woonassistent Sandra Ravets is het centrale aanspreekpunt voor iedereen die meer informatie wenst over de assistentiewoningen. Ook voor de eigenlijke opname kunt u bij haar terecht met uw vragen. Sandra beheert de inschrijvingen en de wachtlijst. Als er niet onmiddellijk flat beschikbaar is, informeert ze over de wachttijd en gaat ze mee op zoek naar andere dienstverleningen om deze periode te overbruggen.

Ook na de intrek in de assistentiewoning blijft de woonassistent in de buurt: bewoners kunnen bij haar terecht met vragen, voor de afhandeling van administratieve formaliteiten of om het reilen en zeilen binnen de assistentiewoningen te leren kennen.

Heb je nog vragen?

e-mail 056 24 52 69
Interesse icoon

interesse

Heeft u interesse in onze assistentiewoningen?

download het formulier

Wooneenheden

guido gezelle l

Guido Gezelle I telt twintig assistentiewoningen in de Langemeersstraat. Elk appartement heeft één slaapkamer met balkon. De grootte en indeling zijn telkens ongeveer gelijk. Er is een livinggedeelte, een ingebouwde keuken, een slaapkamer en badkamer met douche en toilet. In iedere assistentiewoning is er ook een berging met een aansluiting voor een wasmachine. Ook de aansluiting voor televisie en telefonie is voorzien.

lees meer

guido gezelle ll

Guido Gezelle II beslaat twee afzonderlijke flatgebouwen die naast elkaar gelegen zijn in de Langemeersstraat. In nummer 10 zijn er elf assistentiewoningen. In nummer 12 zijn er negen. Er zijn appartementen met één slaapkamer en appartementen met twee slaapkamers. Daardoor verschilt de grootte van de flats. Afhankelijk van de ligging zijn sommige appartementen voorzien van een balkon. Er is ook telkens een living, ingebouwde keuken, badkamer met douche en toilet, berging met aansluiting voor een wasmachine en een aansluiting voor televisie en telefonie aanwezig.

lees meer

sint-carolus in het nieuws

De audit van Qualicor Europe ging niet onopgemerkt voorbij...
lees meer

auditoren van qualicor europe op bezoek

Na een lange voorbereiding kwamen de auditoren langs om onze werking te evalueren.
lees meer

Kalender

samen ontbijten

bekijk meer

gezondheidswandeling

bekijk meer

Sint-Carolus in het nieuws

De audit van Qualicor Europe ging niet onopgemerkt voorbij...

lees meer

Auditoren van Qualicor Europe op bezoek

Na een lange voorbereiding kwamen de auditoren langs om onze werking te evalueren.

lees meer

Kalender

Samen ontbijten

Bekijk meer

Gezondheidswandeling

Bekijk meer

bij ons komen werken

Interesse voor een job in de zorgsector? Solliciteer bij Sint-Carolus. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Stap eens binnen, mail ons of bel ons op: wie weet is het de start van jouw nieuw avontuur in onze warme familie.

lees meer

veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Misschien vindt u het antwoord bij de meest gestelde vragen.

lees meer