phebe thuiszorg haalt hoogste mederi-kwaliteitslabel

De thuiszorgdienst van woonzorgcentra Sint-Carolus en De Pottelberg heeft het hoogste kwaliteitslabel van Mederi binnengehaald. Na een audit heeft de grootste erkende dienst voor thuisverpleging drie sterren toegekend aan Phebe Thuiszorg. Een mooie beloning voor het harde werk van het Phebe-team.

De zelfstandige thuisverpleegkundigen van Phebe zijn terecht trots op het Mederi***-label. Eind augustus kwamen auditoren langs om de thuiszorgdienst door te lichten op 8 thema’s en 160 normen en ondertussen is het label officieel toegekend. “De auditoren hebben onder andere gepeild naar hoe ons team georganiseerd is, hoe we de privacy van onze cliënten beschermen, hoe tevreden de cliënten zijn en hoe we de competenties van het team blijven ontwikkelen via opleidingen en vormingen. De rode draad is telkens ons kwaliteitsdenken: in alles wat we doen, streven we voortdurend naar het halen van een hoge kwaliteit. We zijn dan ook blij dat Mederi onze inzet erkend en beloond.”

Het Mederi***-label is drie jaar geldig. In de zomer van 2022 komen de auditoren nog eens op bezoek bij Phebe voor een voortgangscontrole. Wie zelf een beroep wil doen op Phebe Thuiszorg, kan contact opnemen via 056/23.10.31 of info@phebe-thuiszorg.be.