livingwerking schiet uit de startblokken!

Er beweegt wat in de livings van de Aster en de Orchidee. Sinds september zijn begeleiders wonen en leven Mieke en Evelien er aanwezig om samen met de bewoners deugddoende, leuke en smakelijke momenten te beleven. 

Eén van de projecten in de livingwerking is de vernieuwde ontbijtwerking. Bewoners die dat graag willen, kunnen samen ontbijten in de living. Op de orchidee maakt Evelien van elk ontbijt een feest en op Aster trakteert Mieke elke woensdag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Het initiatief valt alvast in de smaak: er schuiven al heel wat bewoners mee aan tafel voor het lekkere eten en een goeie babbel.

Er valt in de livings ook meer te beleven dan enkel samen ontbijten: de hele dag door kunnen bewoners er terecht. Mieke en Evelien ontvangen hen met open armen voor een lekkere tas koffie, een creatieve namiddag, een spelletje, een goed gesprek, een uitstap naar de wekelijkse markt...

Mieke en Evelien zitten alvast boordevol energie en hebben eindeloos veel ideeën om de livingwerking op Aster en Orchideee en originele invulling te geven die voor de bewoners een echte meerwaarde zal zijn.