auditoren van qualicor europe op bezoek

We hebben er een best spannende week op zitten. Vier dagen lang kregen we auditoren over de vloer van Qualicor Europe. Aan de hand van interviews en observaties bekeken zij onze volledige werking en gingen ze na of we het kwaliteitslabel van Qualicor verdienen.

Maandenlang hebben we ons intensief voorbereid op deze auditweek. Deze voorbereiding op zich was voor ons al heel waardevol. Het zette alles nog eens op punt, we optimaliseerden de processen hier en daar en alle collega's trokken aan één zeel richting de accreditatie. De gezonde spanning ruimde tijdens de auditweek al snel plaats voor een gevoel van trots en zelfvertrouwen. Alle collega's leverden een prachtige inspanning en ook de auditoren reageerden positief. Dat ze onze visie duidelijk vertaald zagen op de werkvloer, is voor ons alvast een bijzonder compliment.

Nu wachten we in spanning het rapport van de audit af. Binnen enkele weken weten we dan of we de accreditatie van Qualicor Europe binnenhalen. We doen dat trouwens niet alleen, ook alle andere woonzorgcentra van Groep Zorg H. Familie kregen de auditoren over de vloer. Ons streven naar het kwaliteitslabel is dus een gedeelde ijver.