contactsitemap | gegevensbeschermingjobs | start |  A A A

Dagprijs

Eén slaapkamer flat Guido Gezelle 1:

De dagprijs van de assistentiewoning omvat alle woonkosten, zoals water, elektriciteit, verwarming, een brandverzekering (ook voor inboedel), en een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (familiale polis). De dagprijs bedraagt op heden  € 21,30 voor een alleenstaande oudere, en € 21,96 voor een echtpaar.

In deze dagprijs zijn geen persoonlijke kosten inbegrepen. Onder deze persoonlijke kosten wordt begrepen: maaltijden, schoonmaak van het appartement, kosten voor verpleegkundige, medische en farmaceutische verstrekkingen, kosten voor was, telefoonkosten, TV-distributie, ...

Twee slaapkamer flat Guido Gezelle 2:

De dagprijs van de assistentiewoning omvat niet de kosten van water, elektriciteit, en verwarming, maar wel de kost van een brandverzekering (ook voor inboedel), en een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (familiale polis). De dagprijs is verschillend naargelang de oppervlakte van de serviceflat, en varieert van € 18,63 tot € 26,79.

In deze dagprijs zijn geen persoonlijke kosten inbegrepen. Onder deze personlijke kosten wordt begrepen: maaltijden, schoonmaak van het appartement, kosten voor verpleegkundige, medische en farmaceutische verstrekkingen, kosten voor was, telefoonkosten, TV-distributie, ...

Als bewoner van een assistentiewoning heeft men de mogelijkheid om het middagmaal te gebruiken in het cafetaria van het woonzorgcentrum. De kostprijs van een middagmaal bedraagt € 7,50. De maaltijd kan ook naar de serviceflat gebracht worden, de prijs daarvoor bedraagt € 8,50.